ЗА МЕН

IMG_4697 (1)

Казвам се Стойчо Коджабашев, живея и работя в гр. Стара Загора.

Към момента съм мениджър, консултант и счетоводител. Започнах дейността си  през 2004г., когато още незавършил студент започнах работа като помощник одитор в „Джонова анд Ко – компания за одитиране и консултиране“ ЕООД, където поставих началото на своето професионално развитие и навици.

През 2010г. открих своя компания за счетоводни услуги и консултации „Коджабашев анд Ко“ ЕООД, като съм водил счетоводството над 20 дружества в различни сфери на дейност – сдружения с нестопанска цел, предприятия в търговията, услугите, строителството, износ на стоки в чужбина, дружества обявени в несъстоятелност и ликвидация.
През 2016г. завърших магистратура по Спортна Психология в Национална Спортна Академия Васил Левски в София.

През 2017г. завърших курс по приложна психология при г-н Христо Гешанов, бивш спортен психолог на български национални и клубни отбори, психолог на българските космонавти и българската експедиция до вр. Еверест.

В началото на 2018г. започнах

Self-Paced Mental Game Coaching
Professional (MGCP) program при

Dr Patric Cohn, който е водещ

спортен психолог в САЩ.

Това направих, защото вярвам, че мога да бъда полезен на спортистите в България.
Има много талант, въпреки трудностите и много надежди за спорта в България.

Заедно можем да изградим една подготовка, с която да можеш да се справяш с равни и по-силни противникови състезатели.

Днес умът е бойното поле. Ще ти помогна да изградиш своя вътрешен треньор, да преодолееш страха си от загуба и ще развием позитивно психическо отношение. Ще преминаваме през кризи и възходи, победи и загуби, грешки и успехи, като това са нормални етапи от процеса на развитие.

Така ще се изградиш освен като състезател, а и като личност, успешно реализирана в живота.

Моята задача ще бъде да те подготвя психически за това.

Почти всеки неуспех на нашите спортисти е обясняван с психологически причини („не издържа на напрежението“, „прегоря“, „не успя да се справи с големите очаквания“, „не прояви характер“, „манталитет“.)
Ти можеш да издържиш на напрежението!

Ако имаш смелостта да следваш мечтите си, нека това бъде едно ново приключение, едно ново предизвикателство към теб самия като човек.

Аз съм тук да ти покажа как и ще те заведа на мястото, където целите и мечтите се сбъдват!